Premii


De-a lungul celor 25 de ani de activitate International Lazar Company a castigat nenumarate premii:

  • 2010

Premiul "Compania Europeană de Transport a Anului 2010" a fost acordat pe 11 februarie 2010 la Bruxelles, în cadrul unei Gale de premiere care a reunit peste 1200 de transportatori și reprezentanți ai industriei rutiere și presei de specialitate din întreaga Europă. Aflată în competiție cu alți 5 finaliști din Germania, Suedia, Marea Britanie, Belgia și Olanda, SC Internațional Lazăr Company Srl a obținut un onorant premiu III, dupa reprezentanți ai firmelor de profil din Marea Britanie si Belgia.

 

  • 2012

În data de 09 octombrie 2012 s-a desfașurat etapa finală și gala de premiere a concursului Romanian Transport Company of the Year 2012, organizat de revista Ziua Cargo. INTERNATIONAL LAZAR COMPANY a repurtat o victorie fulminantă, obținând alaturi de locul I si premiile speciale ale juriului pentru : * pregatire profesională, *stabilitate financiară, *IT, precum și premiul de popularitate acordat pe baza voturilor publicului.

 

  • 2013

Premiul "Cel mai eficient manager din transporturi" , acordat de revista Tranzit.

  • 2014

Locul II "Cel mai eficient manager din transporturi" , acordat de revista Tranzit.

  •  2015

 
La ediţia din 2015 a evenimentului Ziarul Financiar Transport&Logistics au fost acordate 6 premii speciale companiilor din domeniu, International Lazăr Company obținând Premiul pentru cea mai mare firma de transport românească.

In cadrul Galei Tranzit, International Lazar Company a obtinut premiul "Cel mai eficient transportator din Romania".

  • 2016

International Lazăr Company a primit trofeul Romanian Transport Company of the Year 2016 - Hankook, în cadrul Galei Premiilor de Transport, organizată de revista Ziua Cargo, pe data 21 octombrie 2016.
International Lazăr Company și-a adjudecat și Premiile pentru Siguranță Rutieră, pentru IT, pentru Stabilitate Financiară precum și Premiul pentru Management.

International Lazar Company a castigat doua premii foarte importante si in cadrul Galei Tranzit 2016, concurs dedicat celor mai mari transportatori din Romania: locul I pentru "Cel mai Eficient Manager de Transport din Romania" si locul al II-lea pentru "Cel mai Eficient Operator de Marfa cu Capital Romanesc". Aceste distinctii atesta inca o data faptul ca International Lazar Company desfasoara activitati de o calitate indubitabila, fapt relevat si prin pozitionarea constanta in topul companiilor de profil.

In data de 25 Noiembrie 2016, in cadrul Galei Revistei TIR, publicatie de renume, cu o vechime de 14 ani in domeniul transportului, S.C. International Lazar Company a castigat premiul pentru "Cea Mai Buna Firma De Transport Marfa".

  • 2018

Internațional Lazăr Company Guyancourt 2018


In Franta, la Guyancourt, in cadrul Galei "Alliance annual Logistics Meeting Guyancourt 2018 am castigat premiul "Operational Excellence" Acest premiu s a acordat International Lazar Company pentru aria mare de acoperire calitate si flexibilitate.

 

  • 2020

Internațional Lazăr Company - Transportatorul anului 2020

International Lazar Company a câștigat competiția Romanian Transport Company of the Year 2020, fiind premiată în cadrul Galei ZIUA CARGO, gala desfășurata în cadrul primei expoziții online dedicate pieței de transport și logistică

Premiul Special pentru Siguranță Rutieră a fost adjudecat, de asemenea, de catre compania noastra.

 

  • 2022

Gala Tranzit 2022 - Premiul de excelență pentru contribuția la progresul transporturilor în economia românească

Transporturile rutiere de mărfuri au înregistrat un progres de la 2% la 3% în PIB-ul României în ultimii zece ani. Ne face o deosebita onoare sa ne aflam in topul companiilor care, de-a lungul anilor au contribuit la acest progres, fiind de multe ori deschizatori de drumuri. Munca depusa de-a lungul anilor a fost incununata in acest an cu Premiul de excelență pentru contribuția la progresul transporturilor în economia românească, pentru rezultatele deosebite obținute în ultimii 10 ani.

2022


Shippeo Visibility Now - Paris 2022 - Primul eveniment in vizibilitatea Lantului de Aprovizionare
Excelenta in vizibilitate pentru categoria Transport Terestru

  • 2023

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a organizat cea de-a XXVIII-a ediție a Galei Topul Firmelor din Argeș. Evenimentul, un bun prilej de a onora efortul și de a premia performanța antreprenorilor, s-a dovedit a fi cel mai important eveniment de business al anului din judetul Arges.
ILC a castigat locul II in randul intreprinderilor mari, furnizoare de servicii in Transportul rutier si de marfuri.