Logistica


Întotdeauna am mers pe principiul flexibilității și adaptabilității la cerințele clienților. De aceea dezvoltam volumul serviciilor logistice oferite printr-un depozit în Bascov în suprafața de 8300mp, in valoare de 4.000.000 euro, situat la 200m de intersecția autostrăzii București - Pitești cu DN 7 (Pitești - Rm. Vâlcea - Sibiu), accesibil și modern construit pentru a satisface o gamă variată de cerințe.

În 2012 consolidăm sectorul logistic prin construcția unei noi hale de productie si depozitare ce vine in continuarea depozitului de logistică Bascov. Cu o suprafață de 19000mp situata la 200m de intersecția autostrăzilor București-Pitești cu DN 7, este prevăzut cu 5 rampe de încărcare și o cale ferată interioară pentru a facilita accesul la rețeaua națională de transport rutier și feroviar.
Consolidarea continuă și în 2015 printr-un proiect ce presupune extinderea cu încă 13000mp a parcului logistic care în prezent este închiriat pentru activități de producție

FACILITATI:

 • prevazuta cu sisteme performante de siguranta si stingerea incendiilor
 • dispune de o retea proprie de canalizare si evacuare a apelor pluviale, construita cu toate sistemele de protectia mediului si dupa toate normele in vigoare
 • dispune de un generator propriu de 800kva care poate mentine toate necesitatile halei fara a perturba buna desfasurare a activitatii din interior, indiferent de perioada caderii de tensiune
 • acoperisul este construit cu cele mai performante materiale, pe timpul zilei oferind lumina naturala in interior, fara a fi astfel nevoie de un consum suplimentar de energie
 • atat Depozitul de Logistica cat si Hala de Productie si Depozitare sunt prevazute cu parcari si drumuri de acces proprii, acestea insumate desfasurandu-se pe o suprafata de 13000mp.
 • sistemul de incalzire este realizat din panouri radiante cu centrala pe gaz
 • alimentarea cu apa potabila se face dintr-un put propriu forat la 60m adancime
 • spatii birouri pe o suprafata de 2700mp.

In 2017 s-au demarat inca doua proiecte importante pentru dezvoltarea si consolidarea sectorului logistic. Astfel, am construit hala de la Gaesti, judetul Dambovita in suprafata de 5000mp, hala ce va fi inchiriata in vederea productiei de componente pentru Arctic Gaesti.

In octombrie 2017 s-au inceput lucrarile pentru constructia unui terminal de Cale Ferata Industriala in lungime de 900m, proiect in valoare de 700.000Euro.

DEPOZIT LOGISTICA BAT

Depozitul pentru materiale grele cu o suprafata de 6300 mp este situat in incinta BAT Bascov. Probabil unicat in Romania, structura constructiei este integral metalica, detasabila, podea de beton rezistenta de 40t/mp dotat cu cale ferata proprie (287m) si doua poduri rulante cu capacitate unul de 20 t si deschidere 23 m, respectiv 32 t cu deschidere 34 m.

Investitia in valoare de 3400.000 euro s-a finalizat in luna decembrie 2011.

SERVICII OFERITE:

 • Depozitare
 • Manipulare
 • Distributie si colectare, consolidare pe platforme utilizand autovehicule de mic tonaj si volum
 • Oferim astfel de servicii in Pitesti, Bucuresti, Bacau, Timisoara, Cluj.
 • Gestiunea informatizata a stocurilor

 

Vedere din avion

 

In 2017 s-au demarat inca doua proiecte importante pentru dezvoltarea si consolidarea sectorului logistic. Astfel, am construit hala de la Gaesti , judetul Dambovita in suprafata de 5000mp, hala inchiriata in vederea productiei de componente pentru Arctic Gaesti.
In octombrie 2017 s au inceput lucrarile pentru constructia unui terminal de Cale Ferata Industriala in lungime de 900m, proiect in valoare de 700.000Euro, iar in august 2018 s a demarat proiectul in parteneriat cu ML Logistic Parks, proiect care presupune constructia unui depozit in suprafata de 16730mp dedicat activitatilor de productie si depozitare, proiect in valoare de peste 8 milioane euro.