Solutii IT


Solutii Software si Hardware:

wind

Inceputul anului 2018 a insemnat pentru International Lazar Company startul unui nou proiect informatic integrat. Parteneriatul Lazar - WindSoft s-a concretizat prin implementarea unei solutii complete care integreaza fluxurile informationale si activitatea specifica.
Trasabilitatea si urmarirea in timp real a fluxurilor operationale, planificarea si optimizarea rutelor, urmarirea costurilor aferente transportului, distributiei, intretinerii si reparatiilor, au ca efect imediat cresterea productivitatii si a volumelor executate, cresterea calitatii serviciilor oferite, urmarirea si cresterea performantelor proceselor si a activitatilor.

 

Sistem de Managemt al Flotei Transics - ZF:

    

Sisteme de management al flotei Transics-Wabco Belgia, prin computere de bord Tx-Sky instalate pe întreaga flota si integrate cu sistemul WindNet - ERP. Echipamentele Tx-Sky sunt complet integrate in software-ul de back-office Tx-Connect si conectate standard la magistrala CAN bus si tahograf.
Sistemele inregistreaza toate informatiile despre sofer si camion precum si datele din alte surse, cum ar fi scanner-ele de documente, permitand soferului si dispecerului sa faca schimb de informatii in timp real. Instalarea, gestiunea, mentenanța și service-ul direct în cadrul companiei prin departamentul propriu, IT&GPS.