image 1

Noutati

Stiri recente despre companie


21 mai
International Lazar Company si Liceul Tehniologic Dacia Pitesti

Invatamant Dual sustinut de International Lazar Company si Liceul Tehnologic Dacia Pitesti.

 

 

29 dec
Craciunul Daruieste Zambete

In ajun de Mos Craciun, International Lazar Company a oferit angajatilor si colaboratorilor sai spectacolul "Craciunul Daruieste Zambete".

27 oct
image 2
image 3

International Lazar Company

Bine ati venit


O companie de succes garanteaza calitatea prestatiei sale printr-o serie de argumente solide. Pentru un transportator de talia noastra, ele au devenit certitudini. International Lazar este liderul absolut al transportului rutier din una din zonele cele mai bine reprezentate economic ale Romaniei.

Camioanele noastre pot fi vazute pe marile autostrazi ale Europei, definind masivitate, flexibilitate, promptitudine si siguranta.

Transportam marfuri in principal in Europa, insa camioanele noastre au ajuns si pe alte continente (Asia si Africa).

Desi suntem axati pe transportul de marfuri generale, efectuam si transporturi de utilaje agabaritice, de autovehicule sau transporturi specializate in constructii. Chiar daca la inceputuri am fost doar o societate de transport, in timp necesitatea dezvoltarii serviciilor in sectorul logistic a devenit evidenta.

Modalitatea esentiala de urmarire a unui camion este actualmente prin satelit datorita sistemelor performante de Fleet Management, oferite de Transics Belgia. Desi compania se afla intr-o etapa de consolidare a investitiilor considerabile efectuate in ultimii ani, strategia pentru viitorul apropiat este aceea de a utiliza bazele materiale deja existente prin adaptarea lor la noi posibilitati de valorificare.


Oriunde si oricand in Europa...
       ...acum si pe alte continente

romania
rusia
franta
polonia
germania
spania
maroc
iran
norvegia
suedia
finlanda
estonia
letonia
lituania
belarus
ucraina
moldova
georgia
azerbaijan
armenia
turcia
grecia
bulgaria
macedonia
albania
italia
serbia
portugalia
irlanda
anglia
luxemburg
belgia
olanda
danemarca
elvetia
austria
cehia
slovacia
ungaria
slovenia
croatia
bosnia_hetegovina

International Lazar Company

romania, rusia, franta, polonia, germania, spania, maroc, iran Norvegia, Suedia, Finlanda, Estonia, Letonia, Lituania, Belarus, Ucraina, Moldova, Georgia, Azerbaijan, turcia, grecia, bulgaria, macedonia, albania, italia, serbia, portugalia, irlanda, anglia, luxemburg, belgia, olanda, danemarca, elvetia, austria, cehia, slovacia, ungaria, slovenia, croatia, bosnia hertegovina